Skip to content

EZ A SAMPON NEM TETSZETT.

Ki nem akar teljes, egészséges haj nélkül illesztése, ezt a nagy zsenialitás? Ennek a célnak az elérése nem olyan nehéz. Nem szükségszerűen sok drága termékre és eljárásra. Elég megemlíteni néhány bizonyított tipp, hogy sajnos, a mindennapi életben gyakran elhanyagolt, így a haj lesz erőtlen és unalmas. Úgy tűnhet, meglepő: ez fontos a szép haj-ez a megfelelő ellátás, megfelelő táplálkozás. Néhány egyszerű tipp, erőtlen haj kap feszültség erő és teljesség.

Egy nő, gyönyörű haj, szép, egészséges haj fontos a megfelelő ellátás, megfelelő táplálkozás. (Fotó: puhhha / Depositphotos)
MEGFELELŐ HAJÁPOLÁS
Hogyan mossa meg a haját, és milyen piperecikkeket használ nagy hatással van arra, hogy a haja sima maradjon, és selymes legyen a ragyogása. Bőrgyógyászok javasoljuk:

A hajat csak akkor kell megmosni, ha zsíros lesz. Ez elvben nem minden nap, és szükség szerint.
Sampon kell igazítani a haj.
Minél idősebb leszel, annál kevesebb sebumot termel a bőr. Ez azt jelenti, hogy a haj kell mosni ritkábban a korral.
Korpásodás fordul elő, mert a túltermelés a faggyúmirigyek a fejbőr. Ha korpásodás a probléma, gyakoribb, talán még napi hajmosás ajánlott.
Megfelelő hajmosási technika
Javasoljuk, hogy használja a haj kondicionáló, nem számít, hogy hosszú, vagy rövid a haj. Sérült vagy sérült haj simítja a szerkezetét, de statikus töltés, repülő haj is csökkent a használata kondicionáló. A haj egy szép fényes.

Egyes termékek is védi a hajat a káros ultraibolya sugarak. A haj kondicionáló kell masszírozni-ellenkezőleg, mint egy sampon-jobb a haj, tippek, nem annyira a fejbőr.

Minden gondozási terméket alaposan le kell mosni tiszta vízzel. A sampon és a kondicionálás maradványai egyébként felhalmozódnak a hajszerkezeten, így a haj tompa és tompa marad. Víz hajmosás kell, meleg, nagy hőmérséklet-különbségek haj mosás során el kell kerülni. Mivel a haj fehérje szerkezete, a hőmérséklet-változás károsítja a szerkezetet, különösen, ha nedves. Tudod mit, például a gyapjú szálak: ha a gyapjú pulóver mosás túl meleg, majd talán még hideg mosott, akkor fut, és gyapjú érezhető. Haj kell érintkeznie csak folyamatosan meleg vízzel, mint a gyapjú.

KÖRNYEZETVÉDELEM
Annak érdekében, hogy ne károsítsa a haj szerkezetét, tanácsos, hogy megvédje a haj stresszes körülmények között. Nyáron, mindenekelőtt, a nap és a víz - akár a medencében, akár a tengerben. A klór és a sós víz egyformán károsítja a hajszerkezetet és megszárítja a hajat.

Még akkor is, ha úgy néz ki, régi vágású: a fürdősapka a legjobb megelőzési ellen split vége nyáron! A szárazföldön, a fejdísz nem egy jó szolgáltatás, függetlenül attól, hogy egy napkalap, sál vagy kalap-a személyes stílus szerint, ez is úgy néz ki, elegáns.

Egy egészséges étrend a gyönyörű haj szüksége tápanyagok belülről. (Fotó: andresr / Depositphotos)
MEGFELELŐ DIÉTA
Nem csak a külső tényezők befolyásolják a szerkezet a haj. A titok, tele erős, fényes haj, nem egy drága ellátás termék, hanem egy diéta. A gyönyörű hajnak tápanyagra van szüksége belülről.

Vas és cink
Támogatják az új hajhagymák növekedését. Ezek megtalálhatók például sovány vörös húsban, de lencsében vagy szójababban is.

aszkorbinsav
A C-Vitamin (pl. narancsban és citromban található) szükséges annak biztosításához, hogy a vasat a szervezet elnyelje és felhasználja.

kalciferol
Ez a vitamin segít felgyorsítani a haj növekedését, mint már bebizonyosodott a különböző tanulmányok. D-Vitamin termelődik a bőr maga, ha van elég napfény. Különösen a téli hónapokban kell figyelni, hogy a megfelelő bevitel D-vitamin Ez a vitamin megtalálható a tehéntej, tojássárgája, hal vagy olaj, többek között.

Tojásfehérje
Fehérje egy sejtes anyag, amelyből a haj is épül. Naponta legalább 46 gramm fehérjét kell bevenni.

Omega-3 Zsírsavak
Omega-3 zsírsavak (többszörösen telítetlen zsírsavak/DHA) szükségesek a haj rugalmas szerkezetének fenntartásához. Ezek főleg megtalálható a zsíros tengeri halak, mint a lazac, amely kitűnik az étlapon kétszer egy héten.

B7-Vitamin
B7-Vitamin (más néven Biotin) elengedhetetlen a haj növekedését. Ez tartalmaz, például, a tojás. A vegetáriánus étrend, étrend-kiegészítő ajánlott, hogy megfeleljen az igényeinek a B-vitamin.

B6-Vitamin
A B6-Vitamin bevitel fontos szerepet játszik a fehérje és a zsír felszívódásában, és számos, a bőrrel, a hajjal és az idegekkel összefüggő rendellenességet csökkenti.